Friday, May 15, 2009

oi. jangan baca

Salam n hye all.

Xreti-reti bace tajuk entry ni?? da cakap da jangan bace. gatai tangan tu nak bukak jugakkk. kan da kene bace. hoho. ye. satu pengumuman, kepada sume x-mrsm, sile la join laman web ni.. klik cini. dia mcam fb, fs sume tpi lagi best. entah member aku la cakap. leh la jumpe kwn2 lame sume. agak2 rindu bau ketiak teman sebilik dlu ke, rindu kenangan bersame paksok dan kereta kuningnye, rindu beratur nak makan masakan makcik ds yg tibe2 one day tu diracuni sabun, rindu nk kene denda lari2 pusing padang pakai baju kurung, rindu nak kene rollcall tiap2 minggu lepas dengar bunyi siren lintang pukang lari kuar bilik, rindu nak ada fire drill kejot2 member bilik sebelah sampai mati xbangun2 jugakkk syaitoooonnn, rindu bile air satu sekolah xde,pastu pagi2 bangun awl, mandi kat tandas kat kelas, siap ade budak ni g syampoo rmbut padahal orang kat luar beratur da ramai giler bagai nak rak? rindu kat budak2 kelate yg slalu wat dikir barat, mmg orang len xley lawan aaa.gile sedap dorang buwattt. auwwww... agak2 rindu aku ke, rindu sape2 je, ahak2 join la.

aku tensen kelmarin.

sape bace buletin yg aku post kat frenster? yg ade sorang budak ni ckap aku gedik? sungguh la binawe sesenang ati cakap aku gedik.aku xrase pon aku gedik. ha ha. erm. ingatkan gangguan tu smpai aritu je.. but lately, gurl tu kaco lagi.. aku pon xpaham la budak ni. lesbo ke hape? da xde jantan laen kot die nk kaco. aku yang sejantina dengan ko pon ko nakkk??ish ish dunie2. die col aku banyak kali tapi aku xangkat. maleh nak layan. tau die budak2 sekolah lagi. xmatang. sebab aku busan, aku pon msj la die, da hp aku asik berbunyikk je;

'kan da cakap aritu salah no, nape col lagi??'
die reply;

'dah salah tu dah lah, sudah la'
aik?bunyi cm marah..gilo ke hape. aku yg patut marah die. die yg coling2 aku.
aku balas balik;

'da awk yg miscol, nak mrh pulak?' sedikit berang di situ.
die reply lak;

'hey boy dew x?'
erk.. aku pon xphm pe die tnye. kot2 la die salah anta msj ke hape kan. aku pon reply;

'buley x jgn col/msj no ni lagi? mengganggu tau x?' separa jahanam aku bengang.
die reply;

'k'

yeah.

SETEL.

MooD: Laptop aku panas22222.. tp nape kat luar macam nak ujan?

Tangan gagah menaip:

auwww..aku busan la aku busan busan busan busannnn. TOLONG LA! kalo bolat ade, da lame ajak die jejln. adoiyaiii..



8 comments:

meorsoleh said...

aiyo... sian nye die... hehe...

rileks... aku ade gak orang call-call... entah arab mane ntah. aku tanye sape die, die tanye siape aku? ape kes? pastu bile aku xnak jawab, die asyik2 call je... silent hp, sambung tgk cite... lg best...

orang camni kite wat bodo je... tak rugi sesen pon. kalo kite msg/call die, kite plak yang rugi... hehe...

kalo aku, orang call2 aku tekan jawab tapi biar je phone tu... kasi creadit die abes... wakakaka...

awalliwauddin said...

ishh... pendapat aku, budak tu sgt glr n cmpor lesbo! haha.. die saje nk kedik ngan kamu...

Nurul Izzah said...

huwaaa nak jejalan ngan ko gak. nak lepak tgok cite kat umah ko T_T

k h a i r i y a h said...

eh. takotnye perangai beliau itu. hurm, baik ko jage2. nnt die bt ape2 kt num kao. haha.

tp, ak tau ko x mkn dgn budak2 gitu. haha. ko normal. ye ke x? =D

eh, ak ade. meh la ajak ak kua. gaga

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

meor: sian aku kn. sob2.

hahaha kne kaco dengan pak arab ke awek arab? wkakka.. kalo aku ketor2 xtau nk jwb ape.(xreti arab)

bernas gk tu.. after dis, klo die col, aku accept, tp aku biar jee.. biar krdit jalannn.. hahahah

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

awal: hahah. tu la. mungkin. die lesbo. ish.. seramm.. larikkkkkk.

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

bolat: sob2. sile la balik msia cepattttttttttttt.

✖₪ F A R H A N I ₪✖ said...

khay: hahahha kalo die jual no aku siappp aaa die. lesbo tul. huhu

yeah bebehh. aku normall. =) (cam kompius jee wkakakak)

ko jauh la mekkk.. ko dtg gerik nti aku bwk ko jln2 g umah bolat walopon die xde kt umah.. ngeh33

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...