Monday, April 6, 2009

Mencelah pandangan Guy Sebastian


Betul aku nampak guy sebastian. Dari jauh aku udah boleh cam dia punya style rambut tu.ala. segan la nak cakap. ala. rambut dia la. gaya macam tu.. ala. segan nk cakap. Kalo nk tau. pegi google sendiri. Gile annoying suruh aku citer pasal rambut dia yang curly2 tebal mcm alleycats tu kan. smbil2 pakai suar begey. eh tak. tak. dia pakai suar biasa. Die bukan ahli alleycats. aku silap.

Lupakan kisah jantan itu.

Paper kimia jumaat malam aritu gile menyebabkan aku terketai-ketai nk menjawab. bape kali dah amma bilang. bace buku dari sekarang. bace buku dari sekarang. nk makan penampar amma? okei, mari kita bace buku sekarang. ey ey. kejap. jgn nk lari dari bace entry ni. bace sampai abes. tau x aku penat nk taip ni s*tan.ko senang2 je nk blah. sila maki diri sendiri sekarang juge.

Akibat kegagalan menjawab beberapa soalan yang ala-ala ei bukan ala-ala, memang tukang pembuat soalan ade mengambil 4 soalan dari kuiz yg lepas; membuatkan otak2 aku bergegar sedang-sedang saja. lantas membuat keputusan pegi jejalan dgn kawan-kawan ke kl untuk melepaskan najis. heii melepaskan tension la. sape suruh salah bace.kan dah salah taip. tapi malas nk undo. aku pegi bersama-sama idae, su(pastu die pulang), kila, saila, che kam, elly, fadh, idand chimi da jumby!

Our heppy moments.... ^____^


Terpakse cut gmbr aku sbb2 tertentu.. haha

fad n elly


Teringat pulak aku mase kat pudu dengan asmidar sem lepas. bas balik upC pukul 5 petang (aku xhengat masa sebenar). time tu da pukul 4.55 pm. aku jalan dengan sangat rushing nye macam student yang ade kelas pukul 8 pagi pastu bangun pukul 8.30.dengan muke xmandi. selamber masuk kelas dengan bau badan yang macam ikan masin yang dimasinkan lagi sekali pastu rendam dalam jeruk 2tahun.

okei.sambung cerita.xlawak pon kan.nape korang gelak jugakkk.

Berjalan dengan sangat laju dan semput. yelah. aku bukannye budak2 sekolah yang handal bersukan. kalo time sukan mesti jadi penyokong kat tepi.pastu buat muke sebab jeles xdapat lari dengan pantas macam orang lain.aku sedar aku sape. okei. cerite terkeluar lagi. Semase melalui 1 anak tangga, aku xsedar ade mamat2 separa waras tu yang letak span besaaar kt bawah tangga tu.bile aku pijak, terus mcam nk jatuh and ilang keseimbangan. sungguh la jantan2 tu gelak separa jahanam kat aku. xgune.

saila and aku

bukti3 kejayaan kami semua

Sangat mencabar minda.setelah bersusah payah memikir kan cmne nk setelkan hal2 besi diatas ini(di petrosains) akhirnye berjaya juga. okay. memang aku tipu. bukan kitorang yg setelkan mende ni 100%. tp kitorg meniru orang lain 100%. heeeee. otak kami 6 orang yang separa pintar ni bile digabungkan menjadi agak pintar juge.cekap meniru cmne orang tu buat binaan ni. xsie2 encik wan zul ajar mekanik bab equilibrium.

aku, saila, kila, idae, id and chimi


Pegi TGV kt klcc tgk citer THE UNBORN. buley tahan jugak citer ni. aku rase okay walopon budak2 yang kuar dgn aku ni kate citer ni separa bosan. aku xkesahla janji ada gak part2 yang aku jerit.kire buley la citer ni terkategori dalam citer seram. tambah2 part budak hantu tu korek perut heroin tu. gune jari. kalo ikut saintifik la kan. mane logik pon kan. korek gune jari. tajam sangat ke kuku dia smpai leh korek2 perut orang lain.baek korek idung lg bagus, btul x? sile sokong aku. gile seram aku xnk jumpe budak tu. sile bagi keberanian kat aku. an an an.

Kemudian kami2 para jelita-wan dan tampan-wan ni pegi ke times pulak. kunun nak main kt cosmo world tu sampai semput tapi sume orang xnak masuk.saya sangat sedih. comfortkan saya,tolong!. ye.thanx. aku dah gembire bile dapat beli kasut baru ala-ala kasut cinderella walopon bukan kaca tapi plastik mampu senangkan ati aku jua. jangan lupe tgk kaki aku setiap kali ade kelas.okkk? jari kaki aku dah la cantik, cantik pulak tu.time kasih.

pe jadahnye amik bear kecik2 ni tp xbeli?? haha

Idae n aku

haha.dinosour penipu. badan separuh, ceit. pastu xde jantina pulak tu.

Ada bau bunga2 cinta la.sape tu. eh. sape tu. eh. xnak cakap la. nanti bunge2 dgn kumbang2 tu malu pulak..okkk. heee. mereka sangat sweet ok. jgn mencemburui mereka. sile tgk gambar kt friendster aku kalo mau tau bunge ape yg berkembang. hik3(gelak agak-agak gembira). eh.jangan salah faham yer. bukan saya bunge tu. jgn risau ye.

Okei.aku citer lagi.

Kami jumpe dafi. ye. dafi. ape? xcaye ke? hello. serius sy jumpe dafi okk. kt plaza rakyat. kalo xcaya, time bratur nk bli tiket tu sile la pndang belakang dengan berhati2. kompem korang nampak juge dafi tu. kalo xjumpe jugak.sile geletek pinggang masing2. smbil2 wat2 macam melatah pastu melompat sikit jerit-jerit; 'ewah, ewah.' dah jadi macam gaya orang nk wat tarian joget lambak lak kan. okei. aku tipu lagi. mane ade dafi. iklan pati ayam brands adala. tu la, bace kusyuk sangat sampai kene tipu pon xsedar.



kol 9.50 pm baru kami pulang. ye pukul 9.50 pm. malam tu pas balik. xsedar appa ku col berjuta2 kali. sungguh anak derhaka aku ni xangkat tipon memang aku xsedar la. aku bkn wat2 xsedar.kene marah sama appa sebab balik lambat. maaf la appa, kami remaja lagi, memang suke jalan2 smpai lewat malam. kalo xjalan smpai lewat malam bukan remaja la namanya. yeah kami remaja. kalo appa mau jadi remaja, sile la berjalan2 sampai lewat malam bersama kami. tepukan an an an sama appa. luv u appa for caring. mari kite menjamah donut bentuk smiley yg aku beli tadi bersama sekeping hati yang ceria.


MooD: Heppy n tired ckit~

Foot Note: su, aki, yan, piza, and the rest, jgn jeles tau tgk gmbr2 kami ni. hahahahah. elly, mane gmbr yg aku mtak tuu...? wuwuwuw T_T

10 comments:

my name is KARL said...

amboi3x

skali update... mcm2 citer kuar

bgusla...

jumpe guy sebastianla, dafi la

hehe

eppygurl said...

karl--->>> sume itu gurauan semata2. no guy sebastian, no dafi. wkakaka

zarf_iera said...

pehh..skan gle kao!!! trun kl x bgtaw pn ea..
ble kite mau ronggeng2 bersama??

eppygurl said...

zaf--->>> hehehe. ala. aku lupe pule dikau berade dekat2 di sane. wakaka. sem depan kte rongggeng bersama ya.

k h a i r i y a h said...

hoi mek. berjalan2 je kao. tensen ke jwb exam?
huhu

eppygurl said...

khay--->>> aah. aku sgt tensen.haha. sape suh stdy last minit kan. cm ni la jadinyer

meorsoleh said...

wah.. sekali gus macam2 cite ape... hehehe...
oo... kuar mlm balik lambat?? seb baik bapak call... kalo x?? ;D

eppygurl said...

meor--->>> hehhe seb bek appa col kn kn kn. kalo x? mesti diriku ini lupe daratan kn. wakakka

ain_dira said...

banyak nye cite, xtahu nak komen yg mane...


yg penting, cite unborn tu bes la.. baru je donlod cite tu semalam, n semalam gak tgk..ahaha.jerit sensorang dlm bilik..

sian pakwe dy matiii...wuwuwuwu

eppygurl said...

ain--->>> ehehhhee best kn??? hehe
aku pon sukeee. tp sdey bf die yg kacak tu matiiii. alaaaa.

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...