Sunday, February 8, 2009

Wah!Tagged lg?

Wah wah wah.. kali ni ak rse tagged nyer sgt menarik..!
Dpt dr abg ipor aku, pojat a.k.a mr temmon~
walopon xberape paham award2 dlm tagged ni..
tp ak wat2 phm je la. haha

Award:

Sgt kiut+pink+the new orange bak kate khay kn kn kn?
Tibe2 aku menjd kiut walopon pade hakikatnye tidak! haha
aku sedar diri uit.


Ceritakan serba sedikit org yg memberikan
award ini kepada anda:


  1. Abg ipor aku.
  2. Bakal jd ayah... scare otomatiknyer aku jd makcik!!!!! argh.. pd usie yg mude aku mnjd seorg makcik!!
  3. Gelaran; Temmon or Pojat<<--- pojat tu aku yg kasi. haha
  4. Ade kete myV.. yg ade aura nantok dlmnyer.. kalo naek, sure ttido. walopon 5minit jer. tak.!lebih dr itu.
  5. Ade bini name pona?? haha pona ade lah kakak kandung ku yg pnh konfius dirinye anak siape sbb darah aku n beliau xsame. wakakka rakan2, soal darah2 ni bley blajar dlm subjek biologi utk pelajar menengah atas [kalo xsilap la...] n aku tau pona xamek bio mase beliau sek menengah.. kemudian konpius sorg2. wakaka lagi. Moral of the story:jgn lupe blaja bio.
  6. Beliau suke meratah petai.! aku sguh kagum+bangga+hormat+respek terhadap hobi beliau.[aku berhajat nk bukak ladang petai utk beliau n kluarga].
  7. Bekerja di syrikat XXX? nape xbleyh display nme syrikat beliau? sape mau tau, sile msg aku tanpa segan silu.
  8. Kulit beliau cerah! nti anak2 buah aku pon cerah! yeay~
  9. Aku penah tlong menyarongkn stoking ke kaki beliau.[mase kenduri kawen]. haha pastu time aku sarongkn tu, beliau ckp; ' Jgn risau, dah basuh dah stoking ni..' hahaaa.cam tau2 je ape aku pkir.. ^__^
  10. Penah tumpang KAREB kt umah beliau n pona.. haha. tinggalkn bukti di tempat kejadian.wakakaka


Next is to mention about my hobbies/facts about me:



  1. Aku baek ati. walopon korg xcaye, tp aku nk tulis jugak.
  2. Aku lurus, sile bce post aku yg bertajuk; 'Aku yg lurus'. Selalu terlibat dlm penipuan yg akhirnye aku menjadi mangse. haha. pengalaman yg besh.
  3. Aku suke kaler merah! aku rase bersemangat nk bersenam bile tgk kaler ni. aku xtau nape. tp aku xpnh bersenam.
  4. Aku pony. Mbr2 pgil aku pony? nk tau asal usulnyer? ni sumer berasal dr meorsoleh n naim, mereka dgn slambernyer pgil aku 'padmapani' [aku lupe la natang ni ape, tp yg aku tau berkaitan ngan sejarah india kt malaysia]..last2 ringkaskn jd 'pony' jerkk.. sgt kejam kn? n aku menurunkn darjat tu kt adik beradik aku, poli, porin, pona, poyu, n xlupe jugak pojat! jejake yg mengetagged aku~
  5. Aku xsuke lecturer panggil name aku secare tibe2.khasnya, utk jwab soalan kt depan. Dgn kompemnyer jantung aku akan menggeletar n bg reaksi xbaik dkt muke aku..[cm muke nk KAREB].
  6. Aku suke makan. Aku suke makan. Aku suke makan. Khay, sile penuhi citer2 anda untuk membuka kedai makan. aku sukung. Ain, mu jd tukang masak tomyam.yum2. jgn tersalah beli perencah lg!
  7. Aku xsuke jd bhn ketawa.kompem ati aku memberontak n truskan pemberontakan tu ke mulut aku..n scare otomatiknyer lagi, aku akan tersakit2 kn ati2 mreka dgn ayat2 aku yg pedas. haha. aku suke.
  8. Aku sgt suke online! itu adelah hobi aku dr tingkatan 1. antare mereka2 yg ajar aku adelah pona n rakan beliau, Jay..
  9. Aku jarang2 dengar berita. So, bile kwn2 aku cerita MB perak da tukar, trus aku berlagak je mcm aku da tau.balik umah, trus bli paper.
  10. Aku ade taik lalat kt pipi.tp sume org xperasan. xde sape tringin nk usha aku. lalat tu sguh licik.


Nominate 10 org utk dapat award ni:


  1. Bolat[sian beliau busy]..sile jgn buat tagged ni.
  2. Khay
  3. Ain
  4. Khal
  5. Nad
  6. Faradila
  7. Fatt
  8. MEOR???? sile buat! aku xkire! haha
  9. Afdlin shauki. tolong la buat.plis2
  10. Siape2 yg rase nk buat. sile kan!


Tinggalkan kesan pada blog mereka:



Yeay! mustila aku akn tinggalkn kesan ini!

MooD: Tired

3 comments:

k h a y said...

oi mek.ak kene buat ke. mcm yg dl nye je. hoho.
yeah!! ORANGE IS THE NEW PINK! =D

eppygurl said...

ghahaha...xmo wat pon xpe. aku sje isi mse lapang..hahah

ain_dira said...

mengapa sy dikaitkan dlm hal ini?? haha..

Labels

Abah (8) AgingBooth (1) AJL (1) Analogi (1) Anniversary (4) Article (1) Assignments (2) Baby (7) Baling (1) Banner (1) Bff (5) Birthday (13) Bolat (10) Car (1) Cartoon (9) Ceremony (7) Certain Somebody (2) Challenges (1) Cikgu (9) CNY (1) Contest (1) Creative Thinking (2) Cuti2 Malaysia (6) Deco Kelas (1) Derma Darah (1) doctor (1) Doodles (71) Edit Pic (3) Email Grab (8) Emaressem Perndunk (6) Emaressem Tepeng (1) Exam (7) Experiences (1) Facebook (2) Family (27) Father's Day (3) Feeling (10) Font (1) Formspring (1) Freebies (10) Fwens (17) Gaji (1) Grrr... (21) Gundah (5) hafiz af7 (1) Hahaha (18) Hani Mofa (2) Hantu (2) Hari Guru (3) Hari Raya (13) Hari Raya Haji (2) Having Fun (8) Hello (1) Honeymoon (1) Hotel (1) Insaf (5) Interview (5) Ipoh (1) Japanese Drama (2) Kelas Menjahit (2) Kerja (2) Konvo (2) Korean Drama (1) Korean Variety Show (5) Krabi (3) Kuching (3) Kucing (1) Langkawi (1) Layout (2) Life (16) Life Quotes (3) Mak (4) Maskot Rumah Sukan Kuning (1) Master (2) Matrix (4) Meor Muizzuddin (1) Meorsoleh (7) Mepek (41) Mimpi (2) Mother's Day (5) Movies (8) MPH (1) Muslimah Cartoon (4) My Big Day (2) My great day (1) My Youth (7) MyVi (1) Nenong (15) New Year (6) Novel (1) On the Road (1) Orders (1) Perihal Belog (3) Petua (1) PMR (1) Posting (1) Pregnancy (1) Print Screen (1) Ramadhan (4) Random (16) Resepi (2) Rumah (1) Rumah Kuning (2) Rumah Nuri (2) Running Man (9) S Memo (7) Sad (7) School (1) Science (3) Segmen (1) Sekolah (49) Seram (4) Sketches (2) SMKA Slim River (3) SPM (1) Spontaneous Thursday (5) Sports Day (1) Spring Trip (7) Stars (1) Sukantara (2) T-Shirt (3) Tagged (16) Tazkirah (2) Teacher's Day (2) Teka-teki (1) Tenet Tenat (2) Top 5 lagu (1) Trip to Korea (7) Trip to Thailand (2) Tutorials (2) Umah Terbuka (1) Undi (1) UPSI (10) UPSR (1) Vacation (13) Vector Images (1) Video (4) Wedding (8) Wedding Doodles (4) Winter Sonata (1) Wonder Girls (2) Wootmedia (1) Wordless Wednesday (20) Yoo Jae Suk (1)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...